Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

JARIG!!

12 november 2008
Lieve lieve lieve Nikki

Eindelijk ben je dan 4 jaar! Je wacht hier al zo lang op.. .de dag dat je ECHT naar de basisschool mag, dat je mag fietsen op je nieuwe grote fiets.
Je bent een lieve grote meid geworden. Beneden is alles versierd en je fiets staat al klaar Patrick en Georgina hebben dit jaar helemaal zelf de kadootjes voor jou gekocht, super spannend dus!
We zijn vandaag (of eigenlijk gisteren) sint maarten gaan lopen.. super gezellig, al kan je nog wel merken dat je ziek bent geweest, om 8 uur was je namelijk echt helemaal op en wilde je ook graag naar huis. Met zingen heb je goed je best gedaan.
Toen ik je naar bed bracht, vertelde je dat we mogen wel voor je moeten gaan zingen natuurlijk doen we dat!!
Nu gaat mama ook lekker slapen en morgen lekker je verjaardag vieren. Je hoeft niet naar school, als Patrick en Georgina uit school komen, gaan we naar de schaatsbaan... dat wilde je graag.
Tot morgen lieve schat!

weer beter

08 november 2008
Vandaag ben je eindelijk weer beter
De hele week heb je rond de 40 graden koorts en het enige wat je wilde doen was slapen en water drinken. Je wilde wel steeds naar school (plofje) gekke meid, maar ook dat is steeds goed gegaan... kleine bikkel.
Nu zit je druk naast me te spelen en ben je ook weer lekker aan het kletsen. Gelukkig maar!!

Weer wennen op school en ziek

03 november 2008
Vandaag mocht je weer gaan wennen op school. Je had er zin in, maar je was wel hangerig en ziekjes. Ik heb je toch maar gebracht (met de mededeling dat je niet zo lekker was) en het is weer goed gegaan. De juf vertelde wel dat je eigenlijk om 11:30 naar huis wilde gaan. Dat half uurtje heb je nog wel afgemaakt.
Toen ik je om 12 uur kwam halen was je buiten aan het voetballen. Je zag mama en bleef stug doorvoetballen.. ik haalde even je tas van boven, maar toen ik weer beneden kwam was je me kwijt
We zijn lekker naar huis gegaan en thuis ben je op de bank in slaap gevallen.
Je vertelde nog wel dat de juf heeeeeeeeeeeeeel lief is. Jij mocht als enige mee koffie halen samen met de juf.

Wennen op school

29 oktober 2008
Vandaag was het dan zover. Vandaag mocht je voor het eerst gaan wennen op de basisschool. Papa en mama hebben jou gebracht. In de klas was het al druk want we waren een beetje aan de late kant. We mochten in de kring gaan zitten. Jij wilde heel erg graag bij mama op schoot, even zo gezeten en toen was het tijd voor alle papa's en mama's om te gaan. Je durfde nog niet alleen te zitten, maar toen je juf vroeg of je bij haar wilde gaan zitten, deed je dat en vond je het allemaal wel best. Nog snel een zwaai kon er van af en toen moesten wij toch echt .
Om 12:15 mocht ik jou weer ophalen. Je stond netjes naast je juf te wachten.
Alsof je al jaren in de klas zat, kreeg ik te hoeren. Super!! Je hebt het erg naar je zin gehad, alleen wilde je nog niet gaan praten (maar dat komt vanzelf wel)
Na schooltijd had ik nog een intakegesprek met de juf en hebben jij en Georgina gespeeld in de klas. Je was heel trots en hebt lief zit en hebt lief zitten spelen.

Toen mama en de juf eindelijk klaar waren, hebben we Patrick en Jonathan opgehaald en zijn we gaan schaatsen. Je deed het super goed vandaag. Het stoeltje wat we hadden meegenomen, wilde je helemaal niet meer gebruiken. Je rent nu op het ijs en dan ga je glijden... heel grappig om te zien. Maandag mag je weer gaan wennen.

Isa geboren

26 oktober 2008
Op 24-10 om 17:27 is Carlijn bevallen van een meisje: Isa Anne Na een zwangerschap van 38 weken is ze er! 49 cm lang en rond de 3200 gram.

Image Hosted by ImageShack.us

Gisteren zijn we na mijn werk natuurlijk direct langs gegaan om haar te bewonderen. Heerlijk klein moppie is het. Erge last van haar darmpjes helaas omdat ze nog steeds niet had gepoept. We hebben haar allebei nog even op schoot gehad.
We hebben bij oma geslapen, maar wat een nacht... je hebt weer flink lopen spoken. In de ochtend natuurlijk een lekker ontbijtje en daarna weer naar Carlijn gegaan.
Deze keer was Isa heerlijk relaxt, ze had gepoept en voelde zich duidelijk een stuk beter.
Rond 12en nog even naar oma's school gegaan. Je hebt weer heerlijk gespeeld daar en je eerst kleuterschoolwerkje gemaakt een paddestoel.

Woensdag mag je voor het eerst gaan wennen op de basisschool, spannend hoor! (vooral voor mama denk ik). Ik heb lekker vrij dus kunnen we als je niet te moe bent misschien nog gaan schaatsen in de middag.
Dit doen jullie alle 3 erg graag.. jij kan met een stoeltje aardig schaatsen.. helemaal los durf je nog niet al te lang

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.